SiteMap
Kontakt
Lectio
Kantine

Musik og medier 

Musik A, Engelsk A, Mediefag C

Hvis du ønsker at arbejde både kreativt, praktisk og teoretisk med fagene, er denne studieretning med musik, engelsk og mediefag noget for dig. Studieretningens fag er fælles om at arbejde med at fortælle – men på hver sin måde. 
 

 

Studieretningsfagene

I musik vil du, både praktisk og teoretisk, komme til at stifte bekendtskab med forskellige musikalske genrer og stilarter. Vi arbejder med sang og sammenspil, musiklære, teori og analyse, der giver dig en større forståelse af forskellige tiders musik og musikkulturelle forhold. Fagets kreative og udadvendte dimension gør det desuden til et vigtigt element i skolens sociale liv – f.eks. i forbindelse med musical, koncerter og samlinger.

I engelsk vil du få udvidet dit kendskab til forskellige former for engelsk sprog, træne dine egne færdigheder og få indblik i den engelsksprogede verden. Du kommer især til at arbejde med Storbritanniens og USA's kultur, samfundsforhold og litteratur.

I mediefag kommer du til at arbejde med film og TV - og vil lære noget om, hvordan disse medier udtrykker sig, når de fortæller historier. På baggrund af mere teoretisk viden om måder at fortælle på, kommer du til at producere video – fra planlægning over optagelse til redigering.  

 

På tværs af fagene

Fagene har en række fælles emner/forløb. Et par eksempler på disse oplagte omdrejningspunkter for tværfagligt samarbejde er musik fra hele den engelsksprogede del af verden og musikkens funktion i de elektroniske medier (eksempelvis filmmusik eller musikvideoer).

Sidst opdateret 06-12-2011